به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی اکبر جاویدان در تشریح این خبر اظهار کرد:مأموران انتظامی پاسگاه پهل شهرستان خمیر در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز، روز گذشته حین کنترل و پایش خودروهای عبوری به دو دستگاه کامیون مشکوک شده و دستور توقف دادند.
وی افزود: مأموران جهت بررسی خودرو ها را متوقف و در بازرسی از آنها مقدار ۳۶ تن پودر ماهی قاچاق کشف و در این رابطه دو متهم راننده خودرو را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان ارزش این محموله قاچاق کشف شده را برابر اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۱۵۰ میلیارد ریال عنوان کرده و افزود: متهمین دستگیر شده و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.
سردار جاویدان در پایان خاطرنشان کرد: برخورد با قاچاقچیان کالا و ارز به صورت قاطع و مستمر در دستور کار می باشد که در این راستا تعامل و همکاری بیش از پیش شهروندان با پلیس در اطلاع رسانی و اعلام موارد مشکوک و مظنون از طریق سامانه فوریت های پلیسی ۱۱۰ موجب حمایت بیشتر از تولید ملی می شود.


نظر شما